Institut d'Horticultura i Jardineria Reus

Search
Search
Erasmus a Portugal.

Erasmus a Portugal

Erasmus a Portugal

Durant la quinzena última de març, 10 alumnes dels segons cursos dels cicles mitjans agraris del centre, triats per les seves qualificacions acadèmiques, van realitzar una estada tècnica de jardineria a Lisboa. En concret, al Jardim Botânico da Ajuda, propietat del “Instituto Superior de Agronomia” de la Universidade de Lisboa.

Als matins realitzaven les tasques de manteniment del jardí botànic, i per les tardes, les visites tècniques als jardins i zones verdes de les ciutats romàntiques de Lisboa i Sintra. Aquests treballs contaven dins de les seves hores obligatòries de pràctiques laborals externes (“FCT”) de cada alumne, però a més, amb els certificats emesos per la universitat portuguesa, increment els seus currículums personals.

Aquesta estada ha estat possible gracies a la beca “Erasmus”. L’experiència ha estat molt positiva. Animem a tots els estudiants del centre a participar en aquest programa europeu, contactant amb el nostre professor Francesc Piñol, responsable d’aquesta activitat.