Premis i Reconeixements

2021____________________________________

 

Primer i segon premi als treballs de Formació Professional. Primer premi  pel projecte “Pla d’Activitats de l’Hort de l’Escola Alberich i Casas de Reus”, de Montsant López March. Segon premi pel projecte “Educació Ambiental a la Vall del Riu Francolí”, del Ricard Domènech González. Tots 2 alumnes del CFGS en Educació i Control Ambiental.

 

 

2020____________________________________

Segona plaça pels representats de l’INS d’ Horticultura i Jardineria de Reus:  Martí Sanfeliu (2n CFGM Jardineria i Floristeria) i Andreu Orfila (1r CFGS Paisatgisme i Medi natural) .

 

 

Primer i segon premi per a alumnes del nostre centre educatiu. Primer premi  pel projecte “Conservació i millora de la desembocadura de la riera de Maspujols a Cambrils”, de Pau Samaniego del CFGS Gestió Forestal i del Medi Natural .Segon premi  pel projecte “La Senyora Draps”, de l’Ester Roca del CFGS en Educació i Control Ambiental.

 

 

2019____________________________________

L’equip del nostre institut format pels alumnes Francesc Ferré i l’Ànder Benaiges  i  que representava a Catalunya, ha resultat guanyador en el campionat FP Spainskills en la categoria de Jardineria Paisatgística .

 

 

 

-La Fundació Repsol, que organitza el Programa d’Emprenedoria en FP, ha atorgat el primer premi als i les alumnes del CFGS Prevenció de Riscos Professionals del nostre centre pel seu projecte SAVEME.

 

 

 

 

Reconeixement a la Qualitat dels projectes Erasmus+ 2019 / Educació Superior. Alumna Susanna Balaguer Orellana. El lliurament del guardó va tenir lloc al Palacio Real de Madrid.

 

 

2018____________________________________

 

-Els alumnes de 1er de Paisatgisme Ander Benaiges Vergara i Francesc Ferré Pedret, campions de l’edició de 2018.

 

 

-El projecte Fènix 4 presentat i defensat pels alumnes de CFGS Gestió Forestal i Medi Rural de l’Institut d’Horticultura i Jardineria de Reus ha estat el projecte guanyador.

 

 

2017____________________________________

 

 

-La guanyadora de la tercera edició dels Premis FP ReusEmpresa ha estat la nostra alumna Merçe Riera amb el projecte ECOCULTIVAT

 

2016____________________________________

Els alumnes Ígor Mestre i Jordi Vicente de 1r de CFGS de Paisatgisme, van obtenir el 1r Premi en el campionat de CATSKILLS en la modalitat de Jardineria i Paisatgisme.

 

 

-L’Institut d’Horticultura i Jardineria guanya la VIII edició del Premio Nacional de Educación al Desarrollo  “Vicente Ferrer”

 

 

2015____________________________________

Dos alumnes de l’institut guardonats durant l’acte de reconeixement al millor alumnat de secundària dels centres de Reus 

 

 

2011____________________________________

 

2on Premi Nacional a la “Calidad e Innovación en orientación y en formación profesional 2011” atorgat pel Ministerio de Educación , amb el projecte Restauraciones ambientales sostenibles en parterres longevos y de bajo mantenimiento “desenvolupat pel professor Lluís Recasens i el seu alumnat.

 

 

2009____________________________________

 

L’alumna Alba Anguera  guanya un premi CIRIT de l’edició del 2009.

 

 

 

2008____________________________________

 

L’alumna Sònia Pellicer guanya un premi CIRIT de l’edició del 2008.