Institut d'Horticultura i Jardineria Reus

Search
Search
IMG 2

Trobada d’antics alumnes

IMG 2Aquest cap de setmana passat es va fer una trobada d’antics alumnes de l’Escola d’Horticultura Ornamental, l’actual Institut d’Horticultura i Jardineria de Reus.
La reunió es va celebrar a a la seu de l’antiga escola, el Mas Sedó. S’hi van trobar els alumnes i professors de les quatre primeres promocions d’horticultors del centre els quals hi van estar estudiant entre els cursos del 1982-83 i el 1985-86. Aquella va ser la primera generació de la nova formació professional que acabava d’establir-se en aquells anys.

Veure més fotos

La trobada va ser força emotiva ja que molts dels presents feia temps que no es veien. Altre fet destacable és el lloc on es va produir la trobada. La seu de l’antiga escola és un edifici històric en forma de palau noucentista rodejat de jardins, ara convertida en centre de recepcions i restaurant. Es va facilitar l’accés i la visita dels espais que ocupaven les aules fa uns 30 anys.

Realment en aquells anys vam gaudir d’unes magnífiques aules, amb sostres alts i grans finestrals, amb relleus i decoracions poc usuals en edificis dedicats a la formació. Un privilegi i una gran sort. Estic segur que aquell lloc va facilitar el bon ambient d’aprenentatge, la companyonia i el bon record de tots els que hi van passar. Realment, en boca de tots els assistents va ser una època molt especial.
Pel futur immediat s’espera poder acabar d’organitzar la que serà l’associació d’antics alumnes de l’Escola d’Horticultura per donar millor embranzida a les activitats extraescolars de l’Institut així com a la divulgació de les activitats del centre i de la mateixa professió hortícola. Segur que la trobada es repetirà en els propers anys.
Albert Ratés