Institut d'Horticultura i Jardineria Reus

Search
Search
5c939f56 ce6e 4522 be8d b715bdd1534d

Crèdit de síntesi als Jardins de la Costa Brava

5c939f56 ce6e 4522 be8d b715bdd1534d

Els passats dies 30 i 31 de maig, i 1 de juny, els i les alumnes de 2n del CFGM de Jardineria i Floristeria, i de 1r curs del CFGS de Paisatgisme i Medi rural, van realitzar el crèdit de síntesi a diversos indrets de la Costa Brava. Els companys i companyes de cicle superior, es van encarregar de fer les introduccions a cada punt de visita.

La primera parada a Vilassar de Mar, concretament al Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya, van poder gaudir l’espai de forma guiada i aclarir alguns dubtes sobre el seu origen i funcionament. Hores desprès, també eren rebuts pels tècnics a les instal·lacions de CORMA, i equiparar les característiques diferents amb la visita anterior. A la mateixa jornada, la visita al Jardí botànic tropical Pinya de Rosa es realitza de forma més autònoma.

L’endemà, es van desplaçar cap als Jardins de Santa Clotilde, també contemplant de forma més lliure i observant diferències tant en l’espècies emprades com en la seva gestió. Abans de l’hora de dinar, moment de relaxació fent alguna capbussada a la platja adjacent de Sa Boadella. A la tarda, el protagonisme era pel Jardí Botànic Marimurtra de Blanes, amb la disposició de Jordi Fàbregas, Mestre Jardiner, compartint la seva saviesa en la gestió del jardí i fent-los raonar profundament en la concepció del jardí mediterrani.  

Finalment, l’experiència va concloure a Calella de Palafrugell, el primer dimecres de juny, amb la visita lliure als Jardins de Cap Roig, tancant així l’itinerari de les visites a jardins molt variats a relativament pocs quilòmetres de distància, cadascun amb la seva història, present i futur, amb moments de descans, per intercanviar idees i compartir moments inoblidables amb els companys i companyes tan de classe com del sector.