Institut d'Horticultura i Jardineria Reus

Search
Search

CINC ALUMNES DELS GRAUS SUPERIORS HAN INICIAT UNES ESTADES ERASMUS A CHAMBÉRY (FRANÇA)

IMG 20180529 WA0098El passat dimarts, dia 29 de maig, quatre alumnes de 1r curs de Paisatgisme I Medi Rural i una alumnna de 1r curs de Gestió Forestal,  van iniciar una estada de dos mesos a la capital de l’antic ducat de Savoia, que finalitzarà el proper dia 30 de juliol.
Els nostres alumnes s’allotjaran en una residència de pares salesians de l’escola agrària: Lycee Agricole Privé Costa de Beauregard, amb la qual el nostre Institut manté relacions de col·laboració i intercanvi des de fa uns quants anys, sota la tutela del nostre professor, Francesc Piñol.

Els estudiants Aisha, Irene i Jordi, duran a terme la seva estada a la coneguda empresa Cholat, líder del sector de planter per a la jardineria. Per contra, L’Ander i l’Oriol, ho faran en una empresa de  producció hortícola de la zona. En total,  seran 360 hores d’aprenentatge i formació laboral que  els permetrà copsar la realitat d’aquest sector i millorar les seves competències professionals.
Alhora, els alumnes disposaran d’una excel·lent oportunitat d’aprendre la llengua francesa i de conèixer la seva cultura, els costums i la gent.
Els alumnes han estat acompanyats pel seu tutor i professor de botànica, Raül Font. A meitat de l’estada, rebran la visita del Francesc Piñol, qui s’hi despalçarà per a fer una valoració “in situ” amb els dos empresaris i amb els professors del Lycée Agricole salesià.
Està previst que a la primavera de 2019, un grup de l’institut francès participi en una estada a casa nostra.
Nota.- Els alumnes es desplaçaran en bicicleta fins a les seves empreses. A la fotografia, d’esquerra a dreta: Ander, Irene, Aisha, Jordi i Oriol.