Institut d'Horticultura i Jardineria Reus

Search
Search

L’institut, present a la Jornada de Qualitat Anual

Screenshot 2018 11 19 at 17.08.55Un any més vam estar presents a la Jornada de Qualitat que va tenir lloc a l’Hotel Exe Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona el passat dijous 8 de novembre. Va ser la XVI edició i, en aquesta ocasió, vam participar en una de les taules del work-cafè.

Concretament, en Tomás Viñas García, coordinador de gestió de l’institut va ser ponent de la taula on s’explicava la implementació de la ISO 9001:2015 a d’altres centres de Catalunya.

L’experiència va resultar molt engrescadora pel fet de poder donar resposta a diferents companys i companyes que, o bé comencen o bé porten poc temps en la gestió.

Juntament amb la Mar Costa, de l’empresa auditora APPLUS, i el Jordi Sabaté, coordinador de qualitat de l’INS Baix Camp de Reus, vam aclarir diferents dubtes i interrogants plantejats.

En aquesta Jornada vam poder escoltar les reflexions i pensaments d’en Xavier Ferràs en la seva ponència sobre “la gestió de la innovació” i d’en David Bueno en la seva xerrada sobre “L’alumnat: centre de la innovació”.

Les paraules del Conseller d’Ensenyament Josep Bargalló reafirmant l’alt nivell de qualitat de l’escola pública catalana així com diferents exemples d’aliances entre escoles de primària, secundària i universitària, fins i tot amb universitats europees va reafirmar el nostre compromís en la millora contínua com a docents.