Institut d'Horticultura i Jardineria Reus

Search
Search
Carabasses INS Horti

Les Carabasses Gegants de l’INS Horticultura

Carabasses_INS Horti

El passat mes d’agost, l’Institut d’Horticultura i Jardineria va participar en la Fira de l’Avellana 2017 celebrada a Riudoms. Es van exposar dos carabasses gegants de 230 kg i 150 kg que van ser conreades durant tot l’any pels alumnes del centre, amb estructures protectores i sostenidores.

Aquest projecte de conreu de carabasses gegants es va posar en marxa l’any 2016 sota la direcció de Blai Sánchez i Lluís Recassens. L’any passat els alumnes van aconseguir dos carabasses de 52 kg cadascuna; aquest any han superat el seu propi rècord amb dues magnífiques carabasses enormes. Hi havia una tercera però es va fondre a causa dels aiguats del juliol, quina llàstima!

Aquest curs, les nostres carabasses ens donen la benvinguda cada dia al de matí. Així doncs, qui les vulgui veure que apropi l’ull a l’entrada de l’institut. Esperem, amb la continuïtat d’aquest projecte, que per l’any 2018 en Blai, en Lluís i els seus alumnes ens puguin sorprendre novament batent un nou rècord: l’exposició d’una carabassa de 500 kg a la Fira de l’Avellana 2018. Molts Ànims!!