Institut d'Horticultura i Jardineria Reus

Search
Search
DENDRO

Les activitats del Gremi de Jardiners a l’institut

El Gremi de jardiners de ledendros comarques de Tarragona té la seu al nostre centre on desenvolupa moltes de les seves activitats. Aquest fet possibilita la participació del nostre alumnat i professorat.

El passat dilluns 10 d’octubre, durant la tarda, i a les instal·lacions de l’institut, el gremi va organitzar un taller de muntatge de gespa artificial a càrrec de l’empresa Explotacions Forestals Carné i la seva marca TIDAFO de Castellar del Vallés, que instal·la la gespa artificial Visagarden. 

A la tarda del dijous 13 d’octubre,  es va realitzar un monogràfic dedicat a l’endoteràpia vegetal, a càrrec de l’empresa cordovesa Fertinyect, especialista en tractaments de plagues i malalties d’arbres i palmeres. En concret, va explicar la seva nova tecnologia “Inyect” amb un tractament contra la processionària del pi i es va fer una demostració in situ en un pi de la finca del centre.

En aquestes dues activitats van participar, a part dels agremiats, alumnes i professors/es que els hi va permetre estar al dia de les novetats del sector.