Institut d'Horticultura i Jardineria Reus

Search
Search
1r agro

L’alumnat de Producció Agroecològica visitem explotacions en hivernacle hidropònic

1r agroEl passat divendres dia 10 de maig l’alumnat del centre va anar fins a Botarell, amb el propòsit de visitar un hivernacle dedicat al cultiu hidropònic d’enciams, aprendre sobre el tema i fer-hi preguntes a un dels gestors i socis d’aquest hivernacle.

Des del punt de vista dels alumnes, opino que ho vam passar bastant bé, vam aprendre-hi, i sobretot vam aprendre-hi perquè en Lluís Recasens (professor i organitzador de l’excursió) ens va animar a fer-hi preguntes interessants i ben pensades.

Després, vam anar a visitar uns altres hivernacles, aquests dedicats a la producció de planta d’interior amb fins decoratius; dins hi feia bastanta calor i hi havia una alta humitat relativa, ja que, moltes de les espècies cultivades allà son originaries de climes tropicals. D’igual manera, en Lluis Llaberia ens va tornar a fer una petita xerrada per a explicar-nos què feien i com funcionaven en les instal·lacions.

En acabar les dues visites vam buscar un lloc on reposar forces a Montbrió, mentre vam aprofitar per parlar sobre l’excursió, fer més preguntes, donar algunes idees i expressar el que havíem après.

 

Dani Fosc, alumne de 1r CFGM Producció Agroecològica