Institut d'Horticultura i Jardineria Reus

Search
Search
IMG 20160329

Campions del Catskills

IMG-20160329Els passats dies 19 i 20 de març, en el marc de la Fira Agrícola de Sant Josep de Mollerussa, els alumnes Ígor Mestre i Jordi Vicente de 1r de CFGS de Paisatgisme, van obtenir el 1r Premi en el campionat de CATSKILLS en la modalitat de Jardineria i Paisatgisme. Per tal d’assolir aquesta fita han rebut una formació complementària per part pels professors Raimon Martí i Albert Ratés i el tècnic en jardineria i ex-alumne Xavi Fortuny.
El Catskills és el campionat de Catalunya de Formació Professional, que enguany ha arribat a la seva sisena edició. L’organització va anar a càrrec de l ‘Institut de Mollerussa. Es dugué a terme de manera modular i comportà la preparació i l’ús de diversos materials, com ara pedres naturals o artificials, fusta i/o plàstics, substrats, gespa i plantes disposades d’acord a uns plànols aprovats per l’organització i amb unes especificacions determinades prèviament.
Aquest guardó comporta el dret a participar, durant el 2017, a l’Spainskills, campionat d’àmbit estatal de Formació Professional.

Llegir notícia al Diari de la Fira

Llegir notícia a “territoris.cat”

Notícia del Gremi de Jardineria de Catalunya