Institut d'Horticultura i Jardineria Reus

Search
Search

Visita del Conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

IMG_6477El passat divendres 10 de setembre, el Conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, l’Honorable Jordi Ciuraneta , fa efectuar una visita www.tadalafilonlinepharmacyone.com a l’Institut d’Horticultura i Jardineria de Reus. En aquest acte va tenir ocasió de realitzar un recorregut per les instal•lacions del centre, acompanyat per la directora dels SSTT d’Ensenyament, director dels SSTT d’Agricultura, inspector i director i representants del claustre de l’Institut, a més d’altres personalitats.
Aquí va poder inspeccionar diversos projectes de recerca i innovació que s’estan executant per part d’alumnes i professors, així com també els que estan fent empreses del sector agrari que tenen acords de col•laboració amb el centre educatiu.
A més d’un intercanvi d’impressions amb les personalitats abans esmentades, la visita va propiciar una reunió amb representats del Gremi de jardiners, Associació de viveristes i Associació de floristes de les comarques de Tarragona. En aquesta sessió, els professionals van poder transmetre al Conseller les seves inquietuds i fer suggeriments sobre diversos temes relacionats amb el seu àmbit professional.