Institut d'Horticultura i Jardineria Reus

Search
Search

Visita a la Regidoria de Medi Ambient de Reus

Screenshot 2018 12 17 at 21.04.33El divendres 14 de desembre, l’alumnat de 1r curs d’Educació i Control Ambiental va realitzar una visita a les instal·lacions de la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Reus situades a la primera planta del mercat central.

Ens va a atendre el responsable de l’Àrea el Sr. Ramon Castellví qui ens va donar una visió general dels diferents àmbits de la seva competència: medi natural, recollida de residus, soroll, energia, recursos ambientals, sanitat animal, … Ens va poder ensenyar com, des de fa alguns anys, s’ha fet una bona gestió en l’enllumenat de la ciutat per tal de reduir el consum d’energia elèctrica.

El Sr. Enric, de control de plagues i tinença d’animals, ens va explicar la problemàtica amb els coloms i també altres accions que realitza des de la seva gestió.

La  Mireia, responsable de l’aspecte ambiental del soroll, ens va mostrar el mapa de capacitat acústica de la població així com el mapa estratègic. Ens va ensenyar algunes característiques de diferents sonòmetres i variables a tenir en compte en la seva mesura.

Vam tenir una bona acollida i vam poder ampliar continguts vistos a l’institut.

Per completar la jornada, vam poder realitzar mesures a diferents punts de la ciutat amb els aparells que portàvem: analitzador d’aire, radiòmetre i sonòmetre.