Institut d'Horticultura i Jardineria Reus

Search
Search
IBERFLORA 1

Visita a Iberflora

El passat diiberflora-1jous 29 de setembre es va realitzar una visita tècnica a la fira d’Iberflora a València. Una de les fires més importants d’Espanya en el camp de la comercialització de plantes i de la jardineria.  Van viatjar en autobús un grup de 50 alumnes del cicle mitjà de Jardineria i Floristeria i del cicle superior de Paisatgisme i medi rural acompanyats pels professors del seminari de Jardineria, Albert Rates i Joan A. Segú. El trajecte d’anada de 2,5 hores de durada es va iniciar a les 8 del matí i el de tornada va finalitzar a les 8 del vespre. Es va dinar a la fira, alguns aprofitant les paelles gratuïtes que oferia la fira.

L’objectiu d’aquesta visita tècnica per l’alumne era doble: per una part conèixer l’actualitat  i la pluralitat dels diferents sectors (vivers, manteniment i instal·lacions de jardins i producció de plantes, floristeries, centres de jardineria, revistes tècniques…), i per altra part reconèixer els futurs possibles llocs de treball a que els alumnes dels cicles podrien accedir en acabar els seus estudis. Allí van coincidir amb el nostre Gremi de jardiners de les comarques de Tarragona, que també va viatjar en aquest dia.

Cada alumne va realitzar una activitat pedagògica avaluable, consistent en la recerca d’informació dels diferents estands i l’assistència, en aquell dia, a la conferència “Cubiertas verdes y ajardinamientos verticales”, i  a les exhibicions de “La ronda de floristes”, “Bosquearte”, i a una exhibició de grimpada, anomenada “Tree climbers”, dins del “1er Salón del árbol”.

Més fotos