Institut d'Horticultura i Jardineria Reus

Search
Search
WhatsApp Image 2022 10 27 at 11.57.02

Recursos naturals

WhatsApp Image 2022 10 27 at 11.57.02

En un centre educatiu com el nostre, la sostenibilitat en la gestió dels recursos naturals és un valor fonamental a transmetre. Per aconseguir aquesta protecció dels recursos, cada vegada tenim més tecnologia que ens facilita un ús molt més eficient i sostenible.

Amb aquestes premisses, el nostre institut ha fet una aposta perquè els nostres alumnes coneguin i es formin en eines que millorin l’eficiència de l’aigua en els sistemes de reg. No només des del punt de vista de la planificació del reg, amb models de programació intel·ligents, que gràcies a la informació de sensors ens garanteixen que l’aigua que utilitzem per regar és la que realment fa falta, sinó que també que l’energia que fem servir perquè aquesta aigua arribi a les plantes mitjançant els diferents sistemes de reg (aspersió o localitzats), sigui produïda d’una forma sostenible mitjançant l’energia solar.

Tot un projecte que és possible en la nostra “Aula Tecnològica”. No tan sols una aula aplicada i real de la qual els alumnes treuen un aprenentatge real i innovador, sinó també  un lloc on els valors d’aprenentatge s’originen de la millora en la sostenibilitat del nostre planeta.