Institut d'Horticultura i Jardineria Reus

Search
Search

PREMIS I RECONEIXEMENTS 2016

catskills

Campions del Catskills

IMG 20160329

Els passats dies 19 i 20 de març, en el marc de la Fira Agrícola de Sant Josep de Mollerussa, els alumnes Ígor Mestre i Jordi Vicente de 1r de CFGS de Paisatgisme, van obtenir el 1r Premi en el campionat de CATSKILLS en la modalitat de Jardineria i Paisatgisme. Per tal d’assolir aquesta fita han rebut una formació complementària per part pels professors Raimon Martí i Albert Ratés i el tècnic en jardineria i ex-alumne Xavi Fortuny.
El Catskills és el campionat de Catalunya de Formació Professional, que enguany ha arribat a la seva sisena edició. L’organització va anar a càrrec de l ‘Institut de Mollerussa. Es dugué a terme de manera modular i comportà la preparació i l’ús de diversos materials, com ara pedres naturals o artificials, fusta i/o plàstics, substrats, gespa i plantes disposades d’acord a uns plànols aprovats per l’organització i amb unes especificacions determinades prèviament.
Aquest guardó comporta el dret a participar, durant el 2017, a l’Spainskills, campionat d’àmbit estatal de Formació Professional.

Imagen8

VIII Premio Nacional “Vicente Ferrer”

El projecte pedagògic d’Educació al Desenvolupament i la Cooperació Internacional que es porta a terme a l’Ins. d’Horticultura i Jardineria ha guanyat un dels quinze premis de la VIII Edició del Premio Nacional de Educación para el Desarrollo “Vicente Ferrer” convocat per l’Agencia Española de Cooperación Internacional para el Desarrollo (AECID), adscrita al Ministerio de Asuntos Exteriores y Cooperación, conjuntament amb el Ministerio de Educación, Cultura y Deporte.

L’objecte d’aquest és el de premiar experiències educatives, projectes o propostes pedagògiques destinades a sensibilitzar, conscienciar, desenvolupar l’esperit crític i fomentar la participació activa de l’alumnat en la consecució d’una ciutadania global, solidària, compromesa amb l’eliminació de la pobresa i les seves causes, així com promoure el desenvolupament humà sostenible.

El premi, que no inclou cap mena de dotació econòmica, si que comporta un reconeixement per la tasca realitzada al centre educatiu en aquest àmbit, així com la participació al Seminari d’Intercanvi i Formació en Bones Pràctiques en Educació per al Desenvolupament que tindrà lloc a Dakar i Saint Louis (Senegal) durant el mes d’Octubre de 2016 amb l’objectiu de continuar amb la implantació d’aquest projecte al nostre centre educatiu de manera més eficient i integradora.

Recull de premsa