Institut d'Horticultura i Jardineria Reus

Search
Search
PA273670

IX Jornada de jardineria i plantes ornamentals

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJardins amb baix consum d’aigua i fitosanitaris. Jornada tècnica.

El passat dimarts dia 27 d’0ctubre, es va celebrar a les instal·lacions del Tecnoparc-FiraReus, la Jornada Tècnica “Jardins amb baix consum d’aigua i fitosanitaris”, organitzada pel Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya i l’Institut d’Horticultura i Jardineria de Reus.

Les ponències es van centrar en l’anàlisi de la creació de jardins sense reg i la utilització de plantes resistents a la sequera, i el seu futur control fitosanitari.

Les presentacions van anar a càrrec del Sr. Olivier Filipi, viverista i consultor especialitzat en jardins secs , el Sr. Roberto Kron Morelli, científic especialitzat en microorganismes i els professors de l’Institut, Sr. Isidre Canela i Sr. Lluís Recasens.

Els alumnes de segon del cicle de Jardineria i Floristeria van col·laborar en l’ornamentació de la sala. Els de primer i segon curs del cicle de Paisatgisme van col·laborar en l’organització general, lliurament d’auriculars i documentació, presentació de l’acte i elaboració de les preguntes posteriors a les ponències.

La jornada va ser un èxit d’assistència, amb més de 230 professionals d’arreu de Catalunya. Els assistents van valorar molt positivament els ponents i la temàtica plantejada.

Reus, dimarts www.genericcialisonlinestore.com 27 d’octubre de 2015.

Presentació de la jornada

Recull premsa