Institut d'Horticultura i Jardineria Reus

Search
Search

EXCURSIÓ BOTÀNICA ALS PORTS DE TORTOSA

IMG 3686 e1526327349812El passat dijous, dia 3 de maig, 45 alumnes de primer curs dels cicles formatius de grau superior de Paisatgisme i Medi Rural, de Gestió Forestal i d’Educació i Control Ambiental, van participar en una excursió botànica al Parc Natural del Port de Tortosa, per tal d’estudiar i conèixer les característiques de la vegetació de la muntanya mitjana: el país del pi roig i el darrer reducte meridional del faig.
La visita fou guiada pel primer director del Parc, el botànic Rafael Balada. Tot un luxe. Durant la nateixa, l’ornitòleg Joan Mestre va aprofitar per a introduir elements sobre diferents espècies d’ocells del Port.

Al vespre, l’alcalde d’Horta de Sant Joan, Joaquim Ferràs, va oferir una recepció al grup a la seu de l’Ajuntament, durant la cual va explicar la història del municipi i la seva relació amb el pintor Pablo Ruíz, Picasso.
Posteriorment, els alumnes, acompanyats pels professors de l’institut, els biòlegs Robert Benaiges i Raül Font, van fer nit a la casa de colònies els Olivers a Horta, on van poder gaudir d’unes hores de convivència. L’endemà a primera hora es van dirigir al Delta per tal de conèixer el seu Parc Natural.