Institut d'Horticultura i Jardineria Reus

Search
Search

Big Draw a l’Institut

Big DrawEl Big Draw, la Festa del Dibuix,  és una jornada on artistes, il·lustradors, arquitectes i dissenyadors, entre d’altres, tant de reconeguts com d’emergents, proposen divertits tallers per a tothom que vulgui experimentar de manera lliure, espontània i gratuïta en el món del dibuix. Va néixer l’any 2000 a Londres, i ara ja s’ha estès mundialment.
Té per objectiu fomentar el dibuix entre tota la població (qualsevol pot participar-hi), sobre tot des de la vessant formativa, d’expressió personal i lúdica.
De tots és sabut que una imatge val més que mil paraules, i que un dibuix pot comunicar una idea en un instant (per exemple les emoticones del whatsapp). A més, el dibuix ens ajuda a comprendre el nostre món, i al mateix temps permet  interpretar i comunicar idees.
Nosaltres, amb la iniciativa de la Biblioteca Xavier Amorós de Reus i la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia de la URV, ho celebrem el 15 i 16 d’octubre, oferint dues propostes:

1.- Una mostra de la tècnica de l’estergit (“stencil” amb anglès) amb els alumnes del curs PFI-FIAP de pintura i el seu professor Lluis Gómez Augustench, i

2.- Una exposició i taller al hall del centre de quadres realitzats amb materials vegetals (flors, fulles, branques…) del nostre alumne Giuseppe Porru, de 1er del Cicle Superior de Paisatgisme i medi rural.

Veure full de l’activitat

Més informació a la web: https://bigdrawreus.wordpress.com/