Institut d'Horticultura i Jardineria Reus

Search
Search
Emm7LgoXEAUtypp

Emm7LgoXEAUtyppDijous 12 de novembre van tindre lloc les Jornades de Qualitat curs 2020/21 organitzades pel departament d’Educació. Com cada any es van presentar un seguit de bones pràctiques que es fan als centres educatius de Catalunya. I aquest any una d’aquestes va ser el Projecte Intercentres sobre “Domotatització de Reg” que lidera el nostre centre.

Aquest projecte que va començar el curs passat, va ser aturat per la Covid, i és reempendrà aquest curs de nou. El projecte té dues finalitats, per un costat el treball amb metodologia ABP sobre un tema d’innovació. Al altre costat tenim l’oportunitat que tindran els alumnes d’ajuntarnos físicament o digitalment amb els cicles de grau superior d’electrònica i informàtica per innovar sobre possibilitats en la domotització del reg.

El dia d’avui els nostres alumnes estan treballant en el disseny agronòmic amb un repte més, que és fer-ho en les classes digital. Un punt diferent que esperem que els engresqui i amb l’objectiu d’iniciar aquesta formació creuada amb els altres centres i el prototipatge al segon trimestre.