Institut d'Horticultura i Jardineria Reus

Search
Search
IMG 6412

Visita del Sr.Xavier Prats, director general d’Educació i Cultura de la Unió Europea

IMG_6412El tarragoní Xavier Prats  va aprofitar la seva estada estiuenca a la costa daurada per visitar aquest centre educatiu punter en la seva especialitat.

Entre les recomanacions que http://cialis-discount-coupon.com/ ha efectuat al nostre país, hi destaca el fet d’haver demanat una atenció especial a la Formació Professional amb la participació del món empresarial.

Tot just el proper curs acadèmic, aquest Institut començarà aquest sistema d’ensenyament dual amb el sector en el cicle formatiu de grau superior de Paisatgisme i Medi Rural.
L’INS, amb més de 30 anys d’existència, ha estat pioner en el panorama de la formació professional de la branca agrària i, en l’actualitat hi cursen estudis més de 300 joves en les especialitats de Cicles Formatius de grau mig de Jardineria, de Forestal i cultius Agroecològics i en Cicles Formatius de grau superior de Grestió Forestal, de Paisatgisme i Medi Rural i de Prevenció de Riscos Laborals. També s’hi hi ofereixen cursos introductoris i Cursos preparatoris d’accés a cicles de grau superior per als alumnes titulats en grau mig.
A partir de l’1 de setembre, Xavier Prats passarà a ocupar el càrrec de Director General de Salut i Seguretat alimentària.
Durant la visita va estar acompanyat pel Director, Raimon Martí, pel Secretari, Marc Vives, per l’Inspector emèrit, Salvador Soler i pels professors Josep M. Lambea i Raül Font-Quer.
Prats va resaltar que aquest centre, més enllà de la formació reglada als alumnes, era un Institut capdavanter en allò que fa referència a les relacions amb el sector professional agrari i en aspectes punters en innovació i recerca. Alhora, va resaltar que més que un centre formatiu era un centre generador d’oportunitats als seus alumnes i va subratllart que s’enduia una molt bona impressió del nivell organitzatiu i de vertebració educativa que generava.

Reus, 19 d’agost de 2015

Veure notícia al Diari de Tarragona 19 d’agost de 2015

Veure notícia a Més Reus 19 d’agost de 2015