Institut d'Horticultura i Jardineria Reus

Search
Search

ENTITATS COL·LABORADORES

Associació de Floristes de les Comarques de Tarragona

L’INS Horticultura forma part de l’Associació de Floristes de les comarques de Tarragona, una associació sense ànim de lucre, que agrupa als floristes i floristeries de la província de Tarragona.

Va néixer amb la voluntat de promoure el consum de plantes i flors en el nostre entorn, com a interlocutors davant les administracions locals, per regularitzar i evitar l’intrusisme en el sector, i desenvolupar una formació d’art floral permanent i actualitzada tant dels nostres professionals com pels aficionats. Pertany a la Federació Catalana d’Empresaris Floristes (FCEF), i per tant a la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC). Té la seu actualment en les instal·lacions de l’Institut d’Horticultura i Jardineria de Reus.

La regeix la següent junta:
  • President: Ramon Abellà Torné de la floristeria” Flors Abellà” de Cambrils, sent també, vicepresident de la Federació Catalana d’Empresaris Floristes.
  • Secretaria: Natalia Kruger de la floristeria “Passiflora Espai Floral” de l’Hospitalet de l’Infant.
  • Vicepresident: Jukka Sakari Heinonen de la floristeria “ Artesania Florae” de Vila-seca.
  • Tresorer: Edmon Fortuny Pintaluba de la floristeria “Fortuny” de La Selva del Camp.
  • Vocal: Francesc Porres i Porres de la floristeria “Creative Espai Floral” de Sant Jaume d’Enveja.
  • Vocal: Joan Anton Segú Jardí de l’Institut d’Horticultura i Jardineria de Reus.

TELÈFON

977 753 929
649 416 945

FAX

977 756 992

MAIL

floristestgn@gmail.com

ADREÇA

Autovia de Bellissens s/n km. 2
Reus (Tarragona) - 43204
Institut d’Horticultura i Jardineria

Gremi Jardiners

L’INS Horticultura manté un conveni de col·laboració amb el Gremi de Jardiners a través del qual s’estableixen els treballs d’investigació i estudis, així com la col·laboració amb la Formació dels alumnes en Centres de Treball.

Associació de Viveristes de Tarragona

L’INS Horticultura manté un conveni de col·laboració amb l’Associació de Viveristes de Tarragona a través del qual s’estableixen els treballs d’investigació i estudis, així com la col·laboració amb la Formació dels alumnes en Centres de Treball.

Viles florides

L’INS Horticultura participa amb el projecte Viles Florides com a centre d’estudis.

Fundació FP Empresa

El nostre centre participa amb la Fundació Formació Professional – Empresa de Reus en la promoció dels convenis de pràctiques dels nostres alumnes, tant dels cicles formatius de grau mitjà com de grau superior.