Institut d'Horticultura i Jardineria Reus

Search
Search

Catifa floral

Catifa floral_2El passat diumenge 7 de juny de 2015, part dels alumnes dels cicles del Departament de Jardineria (1r i 2n curs del CM de Jardineria i Floristeria, i 1r CS Paisatgisme i Medi Rural), com cada any, van realitzar la catifa floral al carrer Monterols de Reus, amb motiu de la processó de Corpus.
Amb anterioritat, els alumnes havien recollit el material vegetal necessari (pètals, fulles, terres…) per tal que durant el matí del diumenge es realitzés el muntatge. A primera hora, el tècnic Blai Sànchez va segar la gespa fresca per omplir el fons de la catifa. Mentrestant l’artista i monitor del PQPI, Lluís Gómez Augustench , va replantejar el disseny en el terra del carrer. Finalment, guiats per l’experta floral Nativitat Arche, els alumnes i els membres del Patronat Foc Nou, organitzador de l’activitat religiosa, van cobrir la catifa.
La catifa, que aquest any homenatjava al difunt senyor Macaya, impulsor d’aquesta activitat durant molts anys, és l’única realitzada amb material floral, ja que la resta són realitzades amb serradures tintades.

Més imatges