Institut d'Horticultura i Jardineria Reus

Search
Search

Acollida d’alumnes i professors de centres educatius estrangers

acollida d'alumnes i professors

L’Institut d’Horticultura i Jardineria, acull alumnes, professors  i professionals de centres educatius de la UE en estada Erasmus+ amb l’objectiu que aquests desenvolupin les següents activitats:

  •  Pràctiques formatives en empreses del nostre entorn.
  •  Períodes de formació en el nostre centre educatiu.
  • Realització activitats docents a l’alumnat del nostre institut.

Acollida Alumnes i professors. Curs 2019-2020

Durant el curs 2019-2020 l ‘Institut d’Horticultura i Jardineria ha acollit els següents grups de professors  i alumnes: 

Estades d’alumnes i professors de Gembloux: Curs 2019-2020

image2

Els dies 17 i 18 de desembre, el professor Guy Pollak, de l’Institut Technique Horticole de Gembloux (Bèlgica) , ha realitzat una estada al nostre centre per tal de preparar les activitats de mobilitat Erasmus+  d’alumnes d’aquest centre educatiu belga que pròximament realitzaran una estada Erasmus+ en empreses del nostre entorn.

D’aquesta manera, junt amb professors de l’Institut d’Horticultura i Jardineria, es van visitar les empreses Vivers Gassó,  Horticultura Bellmunt   i  Verdcamp Fruits.

logo ith

Estades d’alumnes i professors de Chambéry: Curs 2019-2020 Acollida d’estudiants des Services à la Personne

IMG 1303 e1581679037514
logo fondation bocage 2016

Del 10 al 28 de Febrer  el nostre centre acull un grup d’onze estudiants i 2 professores acompanyants procedents del Lycée Costa de Beauregard de Chambéry  (França).  Es tracta d’estudiants de segon curs d’estudis de Serveis a la Dependència que realitzen una estada de pràctiques Erasmus+ en diferents empreses de la zona: Escola Bressol Mª Dolors Medina (Cambrils), Escola Bressol La Galereta  (Cambrils), Llar d’Infants Picarols  (Riudoms), Escola Doctor Alberich i Casas  (Reus) i Escola Nostra Senyora del Mar  (Reus).

Alhora, aquests estudiants duran a terme activitats conjuntes al nostre centre educatiu amb els nostres estudiants, especialment amb aquells que preveuen realitzar una estada Erasmus+ homòloga durant el mes de juny a la ciutat francesa de Chambéry.

El centre educatiu francès ha fet ressò d’aquesta acollida a través de la seva pàgina web.

Acollida Alumnes i professors. Curs 2018-2019

Durant el curs 2018-2019, el nostre centre educatiu ha acollit  diferents grups d’estudiants i professors procedents de països de la UE.

Estades d’alumnes de Chambéry

logo fondation bocage 2016
5.1.1. 8691 e1575559788291

El nostre institut acull a 33 estudiants francesos procedents del Lycée Costa de Beauregard  de Chambery en estada Erasmus+.

Els estudiants realitzaran pràctiques en el marc del programa Erasmus + en diverses empreses de la zona del sector del paissatgisme (Agrotarraco s.l., Vivers Gassó) de la producció hortícola ecològica (Verdcamp fruits)  i de serveis a les persones (Escoles Bressol Municipals de Reus  i  de Cambrils).

La col·laboració ha estat especialment estreta amb els Ajuntaments de Reus i Cambrils, essent en aquest últim on la seva Alcadesa els va oferir una recepció oficial.

El centre educatiu francès  va fer ressò d’aquesta acollida a través de la seva pàgina web.

Estades de professors de Chambéry

IMG 8020

Aquest curs 2018-2019, l’Institut d’Horticultura i Jardineria ha acollit a 6 professors, en diferents períodes, provinents del Lycée Costa de Beauregard  de Chambery en estada Erasmus+.

Aquests professors han dut a terme activitats de formació en el nostre centre educatiu així com la realització de classes i activitats docents a l’alumnat del nostre institut.

Estades d’alumnes i professors de Tolouse

logo cite

El nostre institut acull a 16 estudiants francesos procedents de  Le Lycée d’Enseignement Général et Technologique (LEGTA) de Toulouse-Auzeville de Toulouse en estada Erasmus+.

Els estudiants realitzaran pràctiques en el marc del programa Erasmus + a l’empresa Urbasser.

La col·laboració ha estat especialment estreta amb l’Ajuntament de Salou.

Estades d’alumnes i professors de Moulins

logo cfa cfppa

El nostre institut acull a 14 estudiants francesos procedents de la CFPPA de l’Allier, Moulins (França)

Els estudiants van realitzar un seguit d’activitats pedagògiques i visites tècniques conjuntament  amb els alumnes de primer curs del CFGS en Paisatgisme  i Medi Rural.

Els alumnes Erasmus+ que ens van visitar fa unes setmanes, han realitzat un vídeo que ens agradaria compartir amb vosaltres.

L’estada va ser enriquidora per l’alumnat francès i pel del nostre centre, que també podeu veure a molts fragments del vídeo.

Esperem que en gaudiu!

Acollida Alumnes i professors. Curs 2017-2018

Durant el curs 2017-2018, el nostre centre educatiu ha acollit  diferents grups d’estudiants i professors procedents de països de la UE.

logo fondation bocage 2016
logo cite

Acollida Alumnes i professors. Curs 2016-2017

Durant el curs 2016-2017, el nostre centre educatiu ha acollit diferents grups de professors procedents de països de la UE.

logo cite
erasmus6.7