VIII Premio Nacional “Vicente Ferrer”

imagen12

El projecte pedagògic d’Educació al Desenvolupament i la Cooperació Internacional que es porta a terme a l’Ins. d’Horticultura i Jardineria ha guanyat un dels quinze premis de la VIII Edició del Premio Nacional de Educación para el Desarrollo “Vicente Ferrer” convocat per l’Agencia Española de Cooperación Internacional para el Desarrollo (AECID), adscrita al Ministerio de Asuntos Exteriores y Cooperación, conjuntament amb el Ministerio de Educación, Cultura y Deporte.

L’objecte d’aquest és el de premiar experiències educatives, projectes o propostes pedagògiques destinades a sensibilitzar, conscienciar, desenvolupar l’esperit crític i fomentar la participació activa de l’alumnat en la consecució d’una ciutadania global, solidària, compromesa amb l’eliminació de la pobresa i les seves causes, així com promoure el desenvolupament humà sostenible.

El premi, que no inclou cap mena de dotació econòmica, si que comporta un reconeixement per la tasca realitzada al centre educatiu en aquest àmbit, així com la participació al Seminari d’Intercanvi i Formació en Bones Pràctiques en Educació per al Desenvolupament que tindrà lloc a Dakar i Saint Louis (Senegal) durant el mes d’Octubre de 2016 amb l’objectiu de continuar amb la implantació d’aquest projecte al nostre centre educatiu de manera més eficient i integradora.

Per a saber-ne més https://docentesparaeldesarrollo.blogspot.com.es/ i també  http://www.aecid.es/ https://storify.com/edudesarrollo/viii-seminario-de-intercambio-y-formacion-en-buena

 

 

imagen13                                                      imagen14