Ens visita el Casal de Joves de Reus

CASAL JOVES 2017 2Avui, dilluns 2 d’octubre, ens han visitat la Carmen, la Cristina i el Carles del Casal de Joves La Palma de Reus. Tot l’alumnat de 1r de cicles mitjans de Jardineria, Aprofitaments forestals i Producció agroecològica, a més dels alumnes del Programa de Formació i Inserció van estar molt interessats en les moltes i variades ofertes que es proposen des del Casal de Joves.

La Carmen els hi va explicar el que poden trobar visitant el web http://www.joventutreus.cat/casal-de-joves-la-palma com ara els avantatges de fer-se la targeta jove, el nou canal de difusió, les diferents activitats per aquest mes d’octubre, possibilitats de mobilitat nacional i internacional.

El Carles els hi va explicar el servei en què treballa. Porta la salut emocional i comentava que qualsevol jove pot dirigir-se amb ell quan vulgui resoldre situacions personals difícils.

La Cristina va presentar el projecte de Corresponsals del Casal. Es tracta de que alguns alumnes agafin el compromís de ser pont entre el casal i l’institut per tal de canalitzar tota la informació que interessa al jovent, A més de preparar i coordinar els tallers que tindran lloc al centre educatiu de periodicitat mensual.

Molt agraïts als responsables del Casal de Joves de Reus que ens han visitat.