Festa de comiat del curs 2016-2017

IMG-20170615-WA0004-1Dijous 15 de juny, als jardins del centre es dugué a terme la cloenda d’aquest curs que estem a punt de deixar enrere.

L’acte fou aconduït pel professor Tomás Viñas el qual introduí les participacions del director, Raimon Martí, dos exalumnes convidats, Gisela  Andrés i Francisco  López que explicaren la seva pròpia experiència laboral després del pas per l’institut, i la professora Marisol Virgili que, en nom del claustre, acomiadà els alumnes que han acabat el seu cicle d’estudis al centre: CFGM Agroecològic, CFGM Paisatgisme, CFGS Aprofitaments forestals, CFGM Jardineria, CFGM Gestió Forestal, CFGM Prevenció de Riscos, CAS, FIAP Jardineria.

Després del lliurament d’orles, breus parlaments dels tutors i de representants de cada grup i fotografies, s’oferí un berenar, durant el qual es feu un passi audiovisual d’alguns moments viscuts durant el curs. Amenitzà la vetllada el grup musical Acustic Feeling D James amb el ritme del qual es va poder tancar la festa ballant.