L’ALUMNE DAVID TODA PROCLAMAT, AMB EL SEU EQUIP DEL REUS DEPORTIU, CAMPIÓ D’EUROPA ABSOLUT D’HOQUEI PATINS

David TodaEl nostre alumne, que està acabant el 1r Curs del Cicle Formatiu de grau superior de Paisatgisme i Medi Rural, ha estat proclamat recentment flamant campió d’Europa de Hoquei patins, amb el seu equip del REUS DEPORTIU.

El David juga en la posició de porter amb el 1r equip d’aquesta important entitat esportiva de la ciutat de Reus i compagina els seus estudis en el sector de la jardineria amb la pràctica de l’esport al màxim nivell, amb un bon resultat en ambdues vessants.

Des d’aquest espai, la comunitat educativa del nostre Institut vol felicitar-lo pels èxits assolits. Recordem que fa uns mesos ja es va proclamar campió de la Copa del Rei amb aquest històric equip.

Nota: A la fotografia el veiem posant amb la copa conquerida