Presents a la IV Fira Tastet de Ciència

P_20170520_173652El passat dissabte 20 de maig vam estar presents, un cop més, a la Fira Tastet de Ciència. Enguany va ser la IV edició, amb més alumnes participants, més públic, més escoles i instituts.

Nosaltres vam presentar diferents activitats interactives: granulometria, força de succió, possibles causes del canvi climàtic, tastet d’aromes. Amb aquestes experiències, el públic que s’acostava a la nostra taula va poder entendre millor la relació entre les partícules del terra i la retenció d’aigua, el que és la capacitat de camp i el punt de marciment, el que suposa per una planta absorbir l’aigua, l’efecte del CO2 sobre el creixement d’una planta, l’efecte hivernacle. També la gent que ens va visitar va poder gaudir amb l’olfacte de diferents plantes aromàtiques que havia d’identificar.

Tot plegat va ser una jornada intensa, divertida i científica.

Més fotos