Convocatòria de beques per al Projecte d’Educació per al Desenvolupament i la Cooperació Internacional de l’INS Horticultura i Jardineria

L’INS Horticultura i Jardineria convoca diverses beques per al Projecte d’ Educació per al Desenvolupament i la Cooperació Internacional de l’INS Horticultura i Jardineria

Cal que els interessats lliureu una sol·licitud junt amb una carta de motivació a la secretaria del centre abans del dia 15 de Novembre de 2018.

Descarrega’t la sol·licitud clicant aquí.

Convocatòria de beques Erasmus+ per a estudiants de l’INS d’Horticultura i Jardineria

L’INS Horticultura i Jardineria convoca diverses beques tant per a estudiants de Cicles Formatius de Grau Mitjà com de Cicles Formatius de Grau Superior per tal de realitzar estades de pràctiques a empreses altres països de la Unió Europea.

Cal que els interessats lliureu una sol·licitud junt amb una carta de motivació a la secretaria del centre abans del dia 15 de Novembre de 2018.

Descarrega’t la sol·licitud clicant aquí.

 

Després de 15 dies d’haver iniciat el curs, ja hem agafat el ritme.

Les activitats del nostre centre combinen activitats a l’aula amb altres a l’exterior.

La nostra finca de més de 7 Ha proporciona un espai de pràctiques per als alumnes de les branques de forestals, jardineria, agroecològic, educació ambiental i prevenció de riscos.

 

Convocatòria de Beques: Termini Obert

Termini de presentació: del 17 d’agost al 1 d’octubre de 2018 (inclòs).

Per sol·licitar la beca s’ha d’accedir al servei en línia del Ministeri d’Educació. Els usuaris que en cursos anteriors ja varen fer la sol·licitud en línia han d’utilitzar el mateix usuari i contrasenya; en el cas de que sigui la primera vegada, s’hauran de registrar. Tanmateix, hi ha un servei per recordar o demanar nova contrasenya en supòsit d’oblit. .

Trobareu mes informació, i l’accés per sol·licitar la beca en el següent enllaç:

https://www.mecd.gob.es/servicios-al-ciudadano-mecd/catalogo/educacion/estudiantes/becas-ayudas/para-estudiar/bachillerato/becas-generales-no-universitarias.html

Inici de classes

El proper 14 de setembre a les 10:00h es farà la presentació de les classes a tots els grups de matí.

Els grups de tarda iniciaran les classes el proper dilluns 17 de setembre a les 15:30h.

 

Us esperem al Saló d’Actes.