Jornada Ambiental de Primavera

Us volem convidar a la I Jornada Ambiental de Primavera que celebrem el proper dissabte 21abril, dins el marc de les Portes Obertes que es realitzen al nostre institut.

Aquesta jornada, organitzada pels alumnes de 1r CFGS Educació i Control Ambiental, està oberta a canalla entre 6 i 12 anys (aproximadament) i és gratuïta. En ella els diplomàtics de l’Organització Interfloral Mundial acompanyaran als petits a superar proves que els convertiran en superherois diplomats per a protegir el món.

Animeu-vos a participar, només haureu de portar roba i calçat còmode, aigua i una peça de fruita.

No cal inscripció prèvia, però us agraïrem si ens envieu un correu indicant l’edat dels/les participants a l’adreça e3007385@xtec.cat

 

 

 

Fira de Formació Professional a Tarragona 3 i 4 de maig

Els propers 3 i 4 de maig ens trobareu a la Fira de Formació Professional que es celebra a Tarragona.

Pots trobar més informació en aquest vídeo o a la plana web, on s’anirà ampliant la informació.

Si vols conèixer els cicles que oferim, els requisits necessaris, els terminis de matrícula, etc. t’estarem esperant!

Dissabte 21 vine a les Portes Obertes!

 

El proper dissabte 21 d’abril obrim les portes del nostre institut a tothom qui vulgui conèixer els estudis que oferim, les nostres instal·lacions, quins requisits són necessaris, com es fa la matrícula, etc..

A més, realitzarem tallers d’Educació Ambiental per a infants de 6 a 12 anys.

Us hi esperem!!

Fira Tastet de Ciència

Com cada any, l’INS Horticultura i Jardineria de Reus tornem a participar en una altra edició de la Fira Tastet de Ciència, on hi tindran lloc monòlegs científics, tallers de ciències, experiments…

Aquesta fira està adreçada a tothom qui tingui curiositat per conèixer experiments curiosos, de tots els nivells educatius i de totes les edats.

Ens trobareu el proper dissabte 14 d’abril a la plaça de l’Univers a Reus (al costat de la Fira Centre Comercial) entre les 16:00 h i les 20:00 h.

Presentació del llibre “El Parc del Francolí. Guia per a conèixer els arbres”

En Raül Font, professor de Botànica del nostre institut, presenta el seu llibre “El Parc del Francolí. Guia per a conèixer els arbres” el proper dimecres 21 de març de 2018, a les 20:00h a la Sala d’Actes del Col·legi de Farmacèutic i Advocats de Tarragona (C. Enric Ossó, 1 – Tarragona).

Es tracta d’un itinerari botànic amb 61 fitxes dels arbres inventariats en aquest parc. És una obra amb una simple pretensió divulgativa que conté una breu descripció botànica, sobre el cultiu, la distribució, les propietats medicinals, els usos i les curiositats de cada espècie i que s’il·lustra amb diverses fotografies per a ajudar a identificar-les. En definitiva, adreçada al gran públic, sense necessitat de coneixements previs en matèria vegetal.

 

Podeu veure la notícia publicada al Diari Més clicant aquí.