Primers fruits de la tardor

Cartell Rebost Bellisens

 

Comencem a recolectar els primers fruits i hortalisses d’aquest curs!

En podreu gaudir a través del Rebost de Bellisens. Ens trobareu a Mas Macaia els dimecres de les 11:20 a les 12:20h.

Mas Macaia es prepara pel Rebost de Bellisens

Mas Macaia_Preparatius

Un curs més, els alumnes del CFGM Producció Agroecològica es preparen per a fer arribar els productes ecològics conreats a l’Institut a tothom interessat en consumir producte sostenible i de proximitat.
Enguany habilitem una nova sala a Mas Macaia per recollir la cistella encarregada a través de la comanda on-line. I com sempre, qui prefereixi podrà triar els productes de la setmana a la sala de la botigueta.
Ja queda ben poc per poder començar a recollir els primers fruits, fins aviat!

1a Sortida Setmanal de 1r CFGS Educació i Control Ambiental

1r CFGS EA_Sortida 1Els i les alumnes de 1r CFGS Educació i Control Ambiental han fet la 1a de les sortides i activitats setmanals previstes per aquest Cicle. Ha estat una visita de reconeixement del Centre en què han visitat les instal·lacions: els conreus d’exterior i els hivernacles, els magatzems, el taller de maquinària i el dome ecològic, l’espai modular en forma de cúpula que l’empresa Chapeau Vert ha instal·lat al Centre com a construcció pilot i divulgativa. Per això ens ha visitat el seu creador, Patrick Debenath, que ha explicat tots els ets i uts d’aquest innovador projecte.

Ens visita el Casal de Joves de Reus

CASAL JOVES 2017 2Avui, dilluns 2 d’octubre, ens han visitat la Carmen, la Cristina i el Carles del Casal de Joves La Palma de Reus. Tot l’alumnat de 1r de cicles mitjans de Jardineria, Aprofitaments forestals i Producció agroecològica, a més dels alumnes del Programa de Formació i Inserció van estar molt interessats en les moltes i variades ofertes que es proposen des del Casal de Joves.

La Carmen els hi va explicar el que poden trobar visitant el web http://www.joventutreus.cat/casal-de-joves-la-palma com ara els avantatges de fer-se la targeta jove, el nou canal de difusió, les diferents activitats per aquest mes d’octubre, possibilitats de mobilitat nacional i internacional.

El Carles els hi va explicar el servei en què treballa. Porta la salut emocional i comentava que qualsevol jove pot dirigir-se amb ell quan vulgui resoldre situacions personals difícils.

La Cristina va presentar el projecte de Corresponsals del Casal. Es tracta de que alguns alumnes agafin el compromís de ser pont entre el casal i l’institut per tal de canalitzar tota la informació que interessa al jovent, A més de preparar i coordinar els tallers que tindran lloc al centre educatiu de periodicitat mensual.

Molt agraïts als responsables del Casal de Joves de Reus que ens han visitat.